Tilbygning

Tilbygning

Vi udfører tilbygning i alle materialer, former og størrelser.

Vores bygningskonstruktør kommer gerne på et uforpligtende besøg, og rådgiver om byggetekniske løsninger, og hvad der er muligt at realisere inden for det budget som er til rådighed.

Når man skal have lavet en tilbygning, er der som regel brug for alle de forskellige håndværksfag, og det kan være stressende og uoverskueligt, for en udenforstående person, at skulle styre alle håndværkerne.

Hos Aktivbyg Tømrer laver vi en tilbygning, hvor kunden kun har vores bygningskonstruktør som kontaktperson, og han tager sig af alle håndværkerne, og sørger for at projektet bliver udført jf. kundens ønsker og materialevalg.

Er du interesseret i at få bygget til en eksisterende bygning?
Så er Aktivbyg Tømrer de rette til at klare opgaven for dig.
Vi kan klare en tilbygning i alle størrelser, og med mere end 25 års erfaring i branchen kan du helt roligt overlade byggeprojektet til os.

Tilbygninger

Overlad trygt din tilbygning til os

Når du lader os om at stå for din tilbygning, varetager vi hele projektet for dig.
Vi sikrer koordinering imellem de forskellige faggrupper, der er inde over, og du skal derfor blot være klar til at modtage nøglerne, når vi er nået i mål med projektet.

Ved at overlade hele projektet til os, kan du vide dig sikker på, at du får et godt og gennemført resultat, og du behøver ikke at bekymre dig om, om alting nu også forløber som planlagt.
Vi holder styr på det hele for dig og sikrer, at vi kommer godt i hus med tilbygningen.

Du skal altså blot lade os vide, hvad du gerne vil have, og derefter vente på, at din nye tilbygning bliver færdig.

Tilbygninger2

En skræddersyet løsning specifikt til dig

Hos Aktivbyg Tømrer arbejder vi ikke med standardløsninger. Vi tilpasser ganske enkelt altid løsningen specifikt til den enkelte kunde og det enkelte projekt.
Når vi skal bygge din nye tilbygning, kan du derfor også roligt regne med, at vi går til projektet med åbenhed over for dine idéer, behov og tanker.

Vi vejleder naturligvis og deler hellere end gerne ud af vores fagekspertise, men der er ikke noget, der er givet på forhånd.
Vi tilpasser tilbygningen, lige akkurat som du gerne vil have den, uanset tilbygningens størrelse og karakter.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder eller at få et uforpligtende tilbud, må du hellere end gerne kontakte os.
Så tager vi en snak om din nye drømmetilbygning og finder i fællesskab frem til den absolut bedste løsning.

Vinduer og døre

Vinduer og døre

Der er mange overvejelser at gøre, når man skal have nye døre og vinduer. Oftest hænger disse overvejelser sammen med grunden til at man overvejer at få nye vinduer.

Din bolig kan fx gøres endnu flottere, eller få et helt nyt udseende, ved udskiftning af vinduer og døre.
Her har formen selvfølgelig meget at sige, men hvilket materiale man vælger har også stor betydning for helhedsbilledet.

Materialer har desuden også flere andre egenskaber og evt. fordele. Nogle er fx mere vedligeholdelsesfrit end andre – noget der kan spare tid og penge i det lange løb.
Til sidst skal der også tages stilling til hvilken type ruder der skal sættes ind – hvor energivenlige skal de være? Ønsker I bioventiler?

Uanset om du bor i Hillerød eller Holte, i Virum eller Vedbæk, så kan Aktivbyg Tømrer ApS hjælpe. 

Du kan også se mere om de vinduer og døre vi oftest installerer, fra KpK Døre og Vinduer.
Vi står på deres hjemmeside som montør, og i kan finde inspiration og se deres nyeste produkter her.

Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i alle andre gængse vinduesmærker.

Vinduer og døre

Gør din bolig endnu flottere med nye vinduer og døre

Ønsker du at gøre din bolig endnu smukkere, kan du nemt gøre det ved hjælp af nye vinduer og døre.
Disse spiller en enorm rolle, i forhold til hvordan huset tager sig ud, og du kan derfor også relativt nemt ændre boligens udtryk ved at skifte vinduerne og dørene ud.

Du kan finde vinduer og døre i mange forskellige design, og vi arbejder med døre og vinduer fra alverdens forskellige mærker og i vidt forskellige materialer.
Vi kan derfor helt sikkert også få din bolig til at stå endnu skarpere ved hjælp af nye vinduer og døre

Vinduer og døre

Professionel renovering af eksisterende vinduer

Udover at vi kan tilbyde at sætte nye vinduer i dit hus, kan vi også renovere eksisterende vinduer.
Det kan eksempelvis være relevant, hvis vinduerne er af ældre dato og derfor ikke er nær så energivenlige, som de kunne være.

Har vinduerne et helt særligt udseende, hvorfor du helst ikke vil skifte dem ud med nye, kan vi tilbyde at optimere og renovere dem, så de i højere grad møder dine behov og krav. 
Kontakt os blot for at høre mere om mulighederne i dit specifikke tilfælde.

Vinduer og døre

Hos Aktivbyg Tømrer får du en skræddersyet løsning

Her hos Aktivbyg Tømrer arbejder vi ganske enkelt ikke med standardløsninger.
Vi skræddersyr altid løsningen specifikt til dig. På den måde bliver opgaven løst, lige akkurat som du gerne vil have det.
Også når det kommer til nye vinduer og døre, kan du derfor forvente, at projektet bliver tilrettelagt til at matche netop dine ønsker.

Vi giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud på arbejde på vinduer og døre, så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du vil optimere din bolig